Onze ervaren monteurs werken met plezier aan uw dieselmotor

Vakbekwaam, Effectief en Servicegericht

Het maakt ons niet uit waar de motor staat of wat hij precies aandrijft. We hebben ervaring met aandrijflijnen in beroepsvaart en watersport, maar ook met diesel gedreven brandblusinstallaties, waterpompen, powerpacks en generatoren in de industrie.

Vanuit Goes in Zeeland bedienen wij klanten door heel Nederland en daarbuiten.

20 JAAR ERVARING

Onze achtergrond ligt in de zeevaart. Daar waren we afhankelijk van de machines aan boord van de schepen. We weten als geen ander hoe belangrijk het kan zijn dat een motor start als u hem nodig hebt en daarna optimaal presteert. We doen er dan ook alles aan om dat voor elkaar te krijgen. We behandelen de motoren alsof ze van ons zelf zijn, zorgen dat we alle handleidingen hebben en gebruiken en volgen de adviezen van de fabrikanten op. We besteden veel tijd aan het volgen van alle ontwikkelingen en investeren in moderne diagnose technieken. Dit heeft natuurlijk als gevolg dat we ook wel eens slecht nieuws moeten brengen of ingrijpende reparaties moeten adviseren, maar daar schrikken we niet voor terug. We maken het niet mooier dan het is. We ondersteunen u als de motor in goede staat gehouden moet worden door het juiste onderhoud aan te bieden en uit te voeren en we zijn er ook om problemen op te lossen.

ONZE GARANTIES

Ons doel is om uw motor optimaal te laten werken. Bovendien vinden we het van groot belang om onze klanten tevreden te stellen, zodat ze in de toekomst bij ons terugkeren. Vandaar dat u bij ons altijd verzekerd bent van de allerbeste service.

20 jaar ervaring

MI Techniek kan bouwen op 20 jaar ervaring. Door onze specialismen en kennis zijn wij in staat constante kwaliteit te waarborgen

Gereviseerde volvo penta KAD 32 voor plaatsing in het jacht

Eigen servicedienst

We hebben een sterk team, met een snelle opvolging bij calamiteiten, problemen en storingen. We beschikken over eigen materieel en kunnen bij u op locatie de storingen verhelpen. Met onze servicedienst staan wij altijd voor u klaar.

1
hulp nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?
Geverifieerd door MonsterInsights