Volvo Penta Specialist

Volvo Penta specialist

Na jarenlang Volvo Penta motoren, staartstukken en IPS te hebben onderhouden, gerepareerd en gereviseerd kunnen we met recht zeggen: 

MI Techniek: Uw Volvo Penta Specialist

Vanuit Goes in Zeeland beschikbaar voor bedrijf en particulier.

Volvo Penta Elektronica

Een elektronische storing in uw Volvo Penta dieselmotor installatie kan soms erg lastig te vinden zijn. Gewapend met de juiste apparatuur en onze diepgaande ervaring en kennis van de motormanagement systemen van Volvo Penta stellen wij de juiste diagnose en lossen de storing voor u op. Uw Volvo Penta motor ook storingsvrij? Neem dan contact op met MI Techniek! Lees meer over ons en over diagnose aan uw motor.

Volvo Penta Storing

Volvo Penta IPS

Het juiste onderhoud aan een Volvo Penta IPS installatie is van levensbelang om dure reparaties in de toekomst te voorkomen. Daarom schakelt u MI Techniek in. Heeft u last van trillingen, vindt u water in de olie of functioneert uw IPS aandrijving niet (meer) naar behoren? Wij hebben de juiste apparatuur en de benodigde kennis en ervaring om uw IPS aandrijving te demonteren, repareren en weer vakkundig in elkaar te zetten. Uw Volvo Penta IPS ook weer als nieuw? Neem dan contact op met MI Techniek! Lees meer over ons en onze services.

Volvo Penta IPS

Volvo Penta Staartstukken

Er ligt eigenlijk altijd wel een Volvo Penta staartstuk in onze werkplaats. Sommige komen voor een kleine reparatie, andere voor een complete revisie. Voor de precisieafstellingen van lagers en assen hebben wij alles in huis. Ook voor het regulier onderhoud aan uw Volvo Penta staartstuk zijn wij beschikbaar. Vanuit Goes in Zeeland door heel Nederland. Uw Volvo Penta staartstuk ook weer helemaal in orde? Neem dan contact op met MI Techniek! Wij doen het vaker. Lees meer over ons en over onze services.

Volvo Penta DPH Staartstukken

Werkzaamheden

Tijdens uitvoering van onze werkzaamheden kunt u ervan uitgaan dat deze met de grootste zorg worden uitgevoerd. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en beschikken over de nodige kennis.

 
 
 

ONZE GARANTIES

Ons doel is om uw motor optimaal te laten werken. Bovendien vinden we het van groot belang om onze klanten tevreden te stellen, zodat ze in de toekomst bij ons terugkeren. Vandaar dat u bij ons altijd verzekerd bent van de allerbeste service.

20 jaar ervaring

MI Techniek kan bouwen op 20 jaar ervaring. Door onze specialismen en kennis zijn wij in staat constante kwaliteit te waarborgen

1
hulp nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?